Zonterapi

Zonterapi hjälper dig att komma på fötter igen

ZONTERAPI

HÄLSOÅTERSTÄLLAREN

Zonterapi, reflexologi internationellt, är en jättegammal behandlingsmetod inom den holistiska medicinen. Den är säker och ger ett behagligt lugn och hjälper kroppen att sätta igång sin egen förmåga till självläkning.

Fungerar alldeles utmärkt vid stressrelaterade situationer, som till exempel:

  • huvudvärk, migrän, ont i nacke och axlar
  • allergi, astma
  • trötthet, sömnsvårigheter

Zonterapibehandling på och under fötterna ger bäst effekt.

TÄNK OM . . .

Tänk om man bara kan trycka på en knapp eller två på sig själv, så att värk eller stress minskar, allra helst rent av försvinner. Faktum är att vi har alltid haft "knappar" på oss, fast de kallas för reflexzoner och punkter. 

HUR ZONTERAPI FUNKAR

På och under dina fötter finns hela din kropp med dess olika system, organ och delar representerad i form av små "knappar".

Vid obalans bildas pyttesmå kristaller som vid ignorering växer till klumpar (slaggprodukter). Dessa klumpar sätter sig lite varstans i kroppens olika flöden. Och genom lätta tryck, så mosas klumparna till en konsistens som gör det lättare för dem att föras ut via den naturliga vägen, dvs urin och avföring.


Zonterapins effekter gör att:

  • blod- och lymfcirkulationen ökar
  • smärta minskar
  • du blir lugn och avslappnad
  • blodtrycket sänks

EFTER BEHANDLINGEN

För att kroppens egen förmåga till självläkning ska sättas igång snabbare, är det därför viktigt att du dricker några glas vatten.

Och att du dessutom tar det lugnt och verkligen vilar efter en behandling.

TESTA ZONTERAPI

Min zonterapibehandling brukar i regel ta cirka 60 minuter, eftersom jag är väldigt noggrann och behandlar hela dig: kropp-själ-sinne.


Och om du vill kan du få rygg-och nackmassage efter zonterapibehandlingen utan extra kostnad.Copyright © Alla rättigheter förbehållna. Mia Zonterapi. April 2020